Kõhuelanik sai endale nime!

F9324140-E941-4A6E-A5EC-53CE95934ED0

Lõpuks! Lõpuks nüüd kui rasedust on kantud 61,4 %, saan ma oma kõhus ringi uitavat tegelast nimepidi kutsuma hakata. Ilmatuma raske oli ühele meelele jõuda, sest lisaks minule, peab nimi klõpsatama ka lapse isal ja vanemal tütrel. Oma osa andis ka väike Brenda, kes kahe nime seast, mis viimasele joonele jäid, valis ka selle sama nime nagu me kõik.

Kuigi ma ütlesin mehele, et tema valis tütre nime kolm aastat tagasi, on nüüd minu kord valida, siis paraku nii lihtsalt see ei käi. Nime võin ma ju valida, aga meeldima peab see siiski mõlemale. Kahjuks ei saa kõhubeebi ise oma nime saamisel kaasa rääkida ja jääb vaid loota, et ta suureks saades oma nime ära ei soovi vahetada nagu meie pere vanim Hanna-Liisa, kes pole hetkel oma nimega teps mitte rahul ja peab seda vist maailma koledamaks. Aga samas ma tean, et nimega mitte rahulolu on täielikult teismeliste teema ja see on mööduv.

Kui minu esialgsed nimevariandid perekonnas läbi ei läinud – Linda, Laura, Perla. Tuli hakata vaatama edasi, sest sain üsna ruttu aru, et mu mangumised siinkohal ei aita. Edasi jäid sõelale Brita ja Bianka. Brita meeldis rohkem mehele, mulle aga Bianka. Kuid kumbagi nime lukku ei pannud, sest polnud siiski seda õiget klikki käinud korraga mõlemal.

Kuni ühel kaunil päeval läksin täditütre poja lõpetamisele Forseliuse kooli. Juhtumisi sattusime kooli lõpetavate üheksandike auks püsti pandud stendi vaatama, kuhu olid koondatud kõikide lõpetajate lapsepõlvepildid ning juurde pisike iseloomustav tekst ja nimi.

Kuni äkki silman üht kaunist nime, mis mu silmad särama löövad. See ongi see! Saatsin ruttu ka mehele messengeri pildi stendil nähtust ja ta noogutas kaasa. Ka vanemale tütrele Hanna-Liisale kõlas see nimi meeltmööda ja pisike Brenda sai valida kahe nime vahel ja ta valis järjekindlalt meile kõigile meeldivat nime – Britten! 

Britten, Britten, Britten – tahtejõuline ja tasakaalukas avatud hing. Rahulik. Moeteadlik. Niiviisi iseloomustasid seda tüdrukut seal pildil kas tema vanemad või klassikaaslased. Ja ma hoian pöidlaid ja varbaid, et meie Britten tuleks ka rahulik! Kõik muu on boonuseks! 🙂

 

 

Üks kommentaar “Kõhuelanik sai endale nime!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s