EBA 2018 – “Ise oled loll, kui petta ei oska!”

Eile toimus suur Eesti Blogiauhinnad 2018 gala ja kuna ma esimese kolme sekka oma kategoorias ei tulnud, polnud mu kohalolek oluline. Kuna ma Tallinnast üsna kaugel elan, ei hakanud kohale niisama tsillima ka minema. Ehk mõnel teisel korral.

Küll aga olen nüüd end kurssi viinud ja teiste kohalolnud külastajate arvamusi peost lugenud. Eks vingumist ole alati, aga usun, et ma oleks rahule jäänud. Piltide põhjal tundus mõnus koht ja korraldusega oli vaeva nähtud. Ja no loomulikult- sööki oli lademetes, mis mulle kui suuremas osas toidublogijale oleks kõneainet pakkunud.

Kuna iga kategooria kolm esimest kohta pidid kindlalt kohale tulema, siis oleks olnud viisakas ja tunnustav need kõik kolm kohta ka lavale kutsuda ja tänukirja või diplomiga tunnustada, kui auhinda anda pole. Ehk järgneval aastal saab see korda aetud? Vist eelnevalt olevat nii olnud, aga miskipärast on see ära muudetud.

Ma tahan tohutult tänada neid, kes viitsisid vaevaks võtta ja vajutada lingile, sisestada oma email ja teha linnuke minu blogi ette. Ma tean, et see on tüütu! Ma isegi olen üsna laisk hääletaja, aga ausalt, suur-suur tänu teile. Teie toetus on mulle oluline! Sest kui ma seda blogi vaid endale teeksin, siis teeksin ju seda salaja omaette mitte avalikult.

Seega, aitäh!!!

Jäin oma kategoorias 12 blogi seast 7-ndale kohale, arenemisruumi on!

Kuid lõpetan siiski negatiivse noodiga nagu ühele eestlasele kombeks 🙂 Nimelt punktitabelit vaadates riivas silma kuidas mõni blogi sai hääli rohkem kui on tema lehel fänne. See tundub nii ebaloogiline, sest üldiselt isegi kui su lehel on 5000 fänni, siis on ebareaalne, et neist kõik hääletama tõttavad. Ainuke variant on see, et blogija loob erinevaid emaile, et endale hääli anda. Aga no samas, kes keelab!

Ise oled loll, kui petta ei oska! 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s