Ärge minge restorani negatiivsete emotsioonidega!

Burger11

Teadagi on söömine ja tunded omavahelises seoses. Mõni armastab süüa suurest rõõmutundest, teine aga meeletust stressist ja ajendatuna negatiivsetest tunnetest. Kolmandad söövad vaid selleks, et elus püsida ja suurt toidust lugu ei pea.

Vanasti söödi üldiselt siis, kui kõht oli tühi. Nüüdisajal süüakse aga tihtilugu lihtsalt ajaveetmiseks, perega koos ühise ettevõtmisena või sõpradega restoranis lõunatades, mitte ei minda restorani, et kõhtu täita, vaid meelelahutuse eesmärgil. 

Seetõttu plaanisime ka mehega restorani nii öelda aega veetma minna. Lapsi meil parasjagu polnud ja mis me ikka kodus jalgu kõlgutame. Ilm oli kaunis suvine, kuum ja päikeseline. Mis seal salata kõhud olid tühjad ka, kuid restoran sai valitud külastamise mõõdupuu järgi ehk valituks osutus koht, mida me varem külastanud pole – Sheriff Saloon. ( link )

Sheriff Saloon on keset Tartu kesklinna asuv Ameerika metsiku lääne tüüpi restoran, kus pakutakse põlisameerika stiilis roogasid millesse on segatud ka pisut tänapäeva. Avati ta juba 2015 aastal Tartus, aga näed külastama jõudsime alles nüüd, kuid senimaani oleme vaid kuulnud positiivseid kommentaare restorani kohta. Kui me sinna laupäevasel päeval 15-16 ajal sisse sadasime, polnud ühtki hinge laudade taga aega veetmas ega toitu nautimas, mis tekitas pisut küsimusi – miks?! Miks siin kedagi pole?! Võib-olla on asi selles, et see asub pisut nurga taga ja inimesed ei satu otseselt mööda jalutama ukse eest. Ühesõnaga võiks mingeid viitasid panna pisut eemale, et inimesed vaataksid “Ohoo, lähme piilume sisse!” 

Restoranis laiutas palju laudu ja ruumid olid hämarad nagu western filmideski näinud olete ehk tüüpilst metsiku lääne stiili. Õnneks avastasime, et maja taga on avatud ka välikohvik, sest kauni ilmaga hämaras ruumis väga aega veeta ei taha. Talvel aga miks mitte.

burger13

Seadsime end terassile istuma, mis oli taas inimtühi ( muusika ka ei mänginud, mul kohe ei meenugi kas sees mängis?!) ning õige pea tuli teenindaja. Teenindaja oli sõbralik ja püüdlik ning vastas meie erinevatele küsimustele. Polnud mingiks probleemiks asendada pepperoni burgeri vahel jalapenoga. Toit jõudis lauda üsna kiiresti – seega teeninduse üle üldse ei nuriseks.

Menüü üle pisut nuriseks, sest see oli liialt pikk ja valikut oli liiiga palju, mis teeb otsustamise pisut raskeks. Liiga pikk menüü pole üldiselt hea tähendusega. Valikus oli sadakümme erinevat burgerit, fajitad, burritod,quesadillad, tacod, flautad, enchiladad, steigid, supid, eelroad. Lihtsalt see burgerivalik oli liiga suur, et enam ei saanud aru mida võtta, mida jätta. Valisin endale lõpuks Juicy Royale burgeri, mis sisaldas hiiglaslikku hakkliha pihvi , täidetud cheddar-, feta-, sinihallitusjuustuga, frillice salat, potato chips, marineeritud sibul, tomat, peekon, pepperoni, BBQ ja Fajita remulaad.

Kõlab hästi?!

Tegelikult oligi burger väga hea. Hind küll krõbe 10.30, kuid burger oli suur ja kõhtu täitev. Leidus ka odavamaid burgereid. Mees valis ka burgeri ja kõrvale krõbekartulid.

burger12

Kuigi ma olen oma missiooniks võtnud erinevate restoranide ja toidukohtade külastamise ja nende kohta sissekannete tegemise, siis paraku läks mu aur hoopiski mehega tülitsemisele, mistõttu me ei rääkinud laua taga ühtki sõna v.a teenindajale tellimuse esitamine,aitäh ja arve küsimine. Ma ei soovita mitte kunagi mitte kellelegi minna restorani negatiivsete tunnetega, tülis olles või muudel arusaamatustel seltskonnaga, kellega restorani lähete, sest negatiivsed emotsioonid ja mitte lõbus seltskond võtavad kogu elamuse ära ja toit ei maitse nii nagu peaks. Sa ei saa seda nautida sellisel puhul, ei saa täit naudingut kätte.

Kas olete kunagi tülitsedes restoranis istunud? Kuidas toit maitses? Aga lõbusas meeleolus? Kuidas siis toit maitses? 

Toidu ja restorani nautimine on võrdelises seoses positiivsete emotsioonidega. Ma ei saa keskenduda ega hinnata parasjagu keskkonda ega toitu adekvaatselt ning restoranist, mis muidu jätaks väga positiivse mulje, kuhu tahaks veel ja veel minna, jääb paha maik suhu ja negatiivne mälestus lihtsalt seetõttu, et olin sinna ise negatiivsete emotsioonidega läinud.

Seega sorry Sheriff Saloon, ma ei tea kas ma Teie juurde enam satun ja te pole selles isegi süüdi mitte, kuid muusika on must be igas restoranis, ka terassil! Et igal parasjagu tülis paaril oleks vaikuses midagi kuulata peale üksteise raskete hingetõmmete! 🙂

One thought on “Ärge minge restorani negatiivsete emotsioonidega!

Add yours

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: