Kuna on õige aeg huviringiks?

76480BAF-8A4C-4F4B-8D81-F14032B3F079

Järjekordne õppeaasta hakkab lõppema ja uus terendab juba mõne kuu pärast. Üritan vältida seda olukorda, et september jõuab kätte ja alles siis avastan, et ringidesse registreerimine on lõppenud ja avalduste saatmise aeg on juba augustis olnud.

Seetõttu uurin juba nüüd millised võimalused on Tartus 3-4-aastastel, kelle vanemad soovivad nad laulma panna. Hetkel on mul teada mõned kohad, kuid tahaksin uskuda, et neid laulukoole on veel ja veel. Ehk keegi teab miskit soovitada või just pigem mitte soovitada?

Hanna-Liisa soovib muidugi, et ka tema noorem õde Brenda astuks iluvõimlemise ridadesse, kuid mina pole seda meelt, et mõlemad lapsed peaksid üht ja sama tegema ning kindlasti käiks mulle ülejõu kahte last iluvõimlemises rahastada. Sest iluvõimlemine pole odav ala ja kuna Hanna-Liisa alles aastakese käinud, siis pole ta suuremalt osalt võistlemas veel käinud, kuid mida rohkem võistlemist, seda kallimaks läheb.

Seega olen ma oma peas koguaeg mõelnud, et Brenda võiks laulmas käia. Mis saaks armsamat olla laulvast nelja-aastasest, kes esinedes oma seelikut üles rullib? Tõeline pisarakiskuja ja heldimuse tekitaja. Kodus kuuleb teda praegu ka lõõritamas ja no kellele ei meeldiks laulda?! 🙂

Loomulikult jäi esimesena silma Laulupesa Laulustuudio, kuid kuna see on nii populaarne ja eelisjärjekorras võetakse juba laulmas käivate õed-vennad laulma, siis ma suuri panuseid sellele panna ei tahaks. Kuumaks esialgu 22 eurot, mis sisaldab nelja laulutundi. Igati üsna keskmine hind.

Ma olen varemgi rääkinud, et lapsel võiks üks huviring olla, millega ta intensiivselt tegeleb – olgu selleks kunstiring või jalgpall. Iseenesest ju kolme aastasel veel poleks vaja ringis käia, sest lasteaed iseenesest on juba väsitav ja huvitavaid arendavaid tegevusi täis, kuid ega plaan polegi kohe lapsele kiiret tempot peale panna, vaid lihtsalt tasapisi harjutada ringis käimist, tutvust laulumaailmaga. Paljud kuulsad lauljad on alustanud laulmisega juba kolme-aastaselt, kes teab, ehk on kasvamas tulevane Annely Peebo ? Või siis saadetakse kohe lauluringi ukse tagant koju tagasi? 🙂

On soovitusi, kogemusi mõne Tartu lauluringiga? Kuna on “õige” aeg huviringiks?  Kuna läks Sinu laps esimesse huviringi? Kas kolme-aastaselt on liiga vara huviringiga alustada?

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s