Jälle pole meest kodus!

Kui mees enam eriti kodus ei viibi, on kaks varianti – tal on kas hobi tekkinud või siis armuke.

Tuleb ette päris mitmeid jutuajamisi, kus mees mul rääkis, et tal võiks ka mingisugune hobi olla, et minu on oma küpsetamine ja blogi, mis meelt lahutab. Temal võiks ka midagi olla, kohe täitsa õnnetu oli selle üle, et temal polegi sellist kurikuulsat asja nagu hobi olemas. Ainult töö ja kodu, kodu ja töö. Mina muidugi alati olin kahe käega poolt ja noogutasin ta hobi jutu peale, et tõesti tal võiks olla midagi, mis köidab. Midagi, mis mõtteid mujale viib. Aga jah, siis ma veel ei teadnud…

Kord astus ta õhtul tuppa, mudelauto käes. Mudelauto pole selles klassikalises mõttes mudelauto, millega lapsed põrandal mängivad, vaid siiski selline suurem aku ja puldiga auto, millega siis radadel ja metsades, mägedes rallitamas käiakse. Õnneks ta nüüd väga kaua järjest ei saa kodust ära olla selle auto pärast, sest aku kaua ei pea ja vahepeal peab teda laadima, et saaks edasi sõita. Ma isegi tegelikult pole päris kindel kuidas neid nimetatakse, aga pidid olema päris meeste grupid ja kogukonnad, kes siis koos nendega radadel käivad. 🙂 Igatahes leidsin fb lehekülje, kel aimugi pole millest jutt käib – link

rustler

Küll see auto on võtnud vahel koha meie söögilaual ja kummutil, vahel tunnen, et tegemist oleks justkui pereliikmega, kes vajab võrdväärset kohta toidulaua taga. Vahepeal mees ei saa töölt tulles enne söömagi hakata, kui auto üle vaadatud ja läikima löödud. Seejärel paneb ta aku laadima, mis undab üsna kõvasti st segab oma mõtteid.

Igatahes huumor huumoriks, mees on reaalselt rahulolevam. Rahulolev mees  võrdub hobi. Seega toetan igati hobi pidamist – olgu selleks tantsutrenn või jõusaal, rattasõit või piljard, kokkamine või kalapüük. Peaasi, et mitte telekamäng! 🙂

*Postituses olev pilt on RC-EST facebooki kodulehelt!

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s