Igal ööl pean voodis võitlust

Jah, nii me siin elame. Igal ööl pean võitlema piisava ruumi eest oma voodis. Igal ööl pean võitlema teki natukese pärast oma voodis. Igal ööl , keset järjekordset ärkamist ruumikitsikuse pärast, mõtlen ma, et viimane öö. See on nüüd küll viimane öö. Nüüdsest mulle aitab – tahan magada nagu õige-inimene ja end öösel välja puhata. 

Jah, kes juba aru sai, siis kahe poole aastane Brenda magab praktiliselt igal ööl meie kõrval. Sellest poleks suurt lugu, sest ta on ju meie ihuvili, armas päikesekiir meie päevades, aga öösiti tahaks rahulikult külge keerata ja õndsat und magada. Kuid see on üsna võimatu, kui Brenda öösel ühe või kahe ajal nutuga meie voodisse jookseb. Magaks ta ilusti nagu inimesed ikka, aga ei, temal on vaja pool voodit enda keha alla haarata ja risti-rästi magada. Lisaks sellele ei armasta ta teki all magamist ja seetõttu lükkab ta koguaeg teki maha, ka minult. Nüüd olen juba natuke targem ja talle tekki üldse ei hakka peale panemagi. Meie voodi pole teab mis suur ja lai, seega hommikul ärgates on tihtilugu tunne, et oleks justkui terve öö magamata hoopis.

Aga Brendal on mõnus, eriti hommikuti nohiseb siin mõnusat und meie voodis.  Ei tee kuulmagi ärkamisest ega lasteaiast. Vist magaks kella kümneni hommikul välja, kui vaid saaks. 

Jah, ma ei viitsi/jaksa neid unekoole ja muid rangeid/konkreetseid harjutusülesandeid teha, et Brenda oma toas oma voodis ilusti ööläbi magaks. Mul ei ole mitte mingisugust jaksu kui ta öösiti meie tuppa tuleb, teda tagasi viia oma voodisse. Igal õhtul olen mina või issi ta kõrval tema voodis kuniks ta uinub. Magab mõned tunnid ja tuleb ikka meie juurde. 

Ma tahaks lihtsalt loota, et ükspäev see lõppeb ja ta ei maga veel kümne aastasena meie kõrval, vastsel juhul tuleb lihtsalt suurem voodi majja tuua.

IMG_E1303

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s