“Minika” aeg on möödas!

031FC05E-3BB1-4428-A4E7-2F40CFBDD097

Kuna veebruaris on ees kodumaa sünnipäev, mu enese sünnipäev, sõbrantsi sünnipäev, õe lapse sünnipäev, sõbrapäev- see tähendab vaid üht, mul on vaja kleiti!!! Mitte, et mul alati ürituste tarbeks uut kleiti oleks vaja ( ma ostan riideid enesele üldse väga harva), kuid kuna sõbranna sünnipäeva dresscode on sini-must-valge, ei tulnud mul ühtki mitte ära kantud sinist, musta, valget pidulikku eset oma kummutis ette.

Pidulikke riideesemeid leiab mu kummutist üldse vähe. Väga vähe. Pigem on sellised igapäevased kootud kleidid, mida ma väga armastan. Kuid ütleme nii, et nad on oma aja juba vaikselt ära elanud.

Sattusin siis tänasel kaunil talveilmal poodlema – läbi sai käidud mu lemmikpood Mohito, Lindex, Orsay, Zara, Mango, Reserved, Parimad pakkumised, Promod.

Soovisin kleiti, mida saaks kanda nii sünnipäeval kui ka matusel. Kooli üritustel kui igapäevaselt. Tundub võimatu?! Üldse mitte!

Kas leidsin kleidi? Jah!

Üldiselt ma poest suurt midagi ei leia, sest mu maitse on moes olevast kolm sammu taga pool. Ja tihtilugu tahaks riidepoes kahe käega peast kinni haarata ja pikali kukkuda- mis mood?! Mis riided?! Kes nendega käib!? Kes neid ostab??!!! 

Sellega seoses õde saatis mulle hiljuti pildi Soomest Stockmannist, kus avastas tõelise pärli – trukkidega dressid, külgedel kolm triipu. Oleks nagu lapsepõlve tagasi sattunud. Ma usun, et igal lapsel olid need omal ajal ?! 

24E2915C-32A4-437D-83F0-90B546481CC4

Aga tulles tagasi leitud kleidi juurde, siis leidsin omale sinise kleidi Promodist. Njah, minu jaoks sinine, mõne jaoks värvitu. Kuid tumesinine on ka sinine 🙂 Taas valge täpiline, nagu mu lemmik kombo on. Kuid need valged täpid on seekord pigem õhkõrnad ja pisikesed. Midagi pole teha , ei lähe mulle need sitsid-satsid, alt laienevad kleidid peale. Mida tavalisem, seda parem. Selline klassikaline, mis sobib igale poole ja on üsna ajatu.

Pikkus on pea-peaaegu põlvedeni, “minika” aeg on mööda saanud, kolmkümmend kohe turjal ning järjest enam avastad – mida kinnisem kleit, seda parem on! 🙂

Kuidas sa lähed minikleidiga nt lapse kooli aktusele? Või lasteaia lõpupeole? No teine variant on püksid, kuid sel juhul viisakamad püksid, mitte teksad. Aga iga naine tahaks ju vahel end kleidiga üles lüüa. Selline “tavaline” kleit läheb kindlasti ka neile peale, kes muidu kleite ei armasta. Nagu tavaline pluus , ainult pikem 🙂 Kaela mõni pika ketiga kaelakee või hoopistükkis pikad rippuvad kõrvarõngad. Ja pidulik look ongi olemas. Lihtne!

02EC601E-73F4-45A6-919F-BD97062F9F33

 

Mu eesmärk pole mitte utsitada tagant raha raiskama, vaid kel ka nagunii kleidiprobleem käsil, soovitan praegusel ajal otsingule minna, sest hetkel pea-peaaegu kõikjal riidepoodides aled käimas. Ja aled on päris kopsakate miinustega!!

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s