Taukar liialt mugavaks läinud?

Just ilmus suur edetabel ( link ) , kus enim kuulatud artistid paremusjärjestusse reastatud. Loomulikult säras esiotsas Karl-Erik Taukar. Egas midagi pole öelda, ka minu jaoks on nii tema kui ka tema laulud sümpaatsed  ja südamelähedased olnud. Kes meist ei teaks peast laulu ” Segased lood” või ” Seitsme tuule poole” ?

Küll aga pettusin täielikult tema viimasel esinemisel Tartus Vabankis. Ma pole nüüd tükk aega neid kuulama sattunud ning sel viimasel nädalavahetusel avanes mul selleks võimalus ning üsna kurb oli see, mis emotsiooni ta endast maha jättis. Jah , võib öelda, et mis elamust ja korrektsust sa ootad ööklubis esinemisest? Mine elamust saama ikka PÄRIS kontserdile. Kuid ei , artist on artist igal pool. Ja mina ekstra sätingi end Vabanki artiste kuulama/vaatama, eelkõige üritan kohal olla Shanoni ja Karl-Erik Taukar Bandi etteastetel. Ehk Taukar Band arvab, et ööklubis on inimesed nagunii kõik purjus ja vahet pole mis nad seal lava peal teevad?!! Ei ole niii, ei ole.

Esiti kui nägin, et bänd tuleb lavale kell 00.30 tavapärase 1.30 asemel, täitus nägu naeratusega. See poole kaheni artisti ootamine on tõesti lauslollus- enne väsid ära või jääd täis. Nii, et selle koha pealt plusspunktid Taukarile. Kuid kogu esinemine tehti justkui kiiruga ära, saaks minema, ei mingit pingutamist ega midagi nagu varasematel aastatel. Minu enese arust oli lisaks ka miski tehnika paigast ära ning hääl ei kostunud meieni ilusti, vaid kuidagi kaugusest.  Kõik oli kuidagi ligadi-logadi. Igatahes lahkusin üsna pettunud tundega, mind ei täitnud tavapärane emotsioon tema esinemistel , et oh, see oligi see, võimas!

Ei tea kas on tegu liialt mugavaks läinud Taukar Bandiga? 

Või oli see lihtsalt ühekordne prohmakas ja möödalaskmine?

Ma lihtsalt loodan, et järgmine kord on bänd taas oma endises vormis ja annavad endast maksimumi, sest seekord nad seda kohe kindlasti ei teinud.

Artist peaks endast kõik andma igal etteastel – nii Saku Suurhallis kui ka ööklubis esinedes. Vastasel juhul ei pruugi järgmine aasta enim kuulatud artisti tiitlit tulla!

Aitäh, sain oma mõtted enda seest välja öeldud!

images

Pilt: someecards.com

 

 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s