Brenda esimene lasteaia jõulupidu

Silman ukse nurgast, uhked triiksärgid ja kleidid, sitsid-satsid ja patsid. Ka õpetajad on end kaunilt ära sättinud ja printsessilikud kleidid selga tõmmanud. Kõik on pidulikus meeleolus, isegi direktor tuleb rühma jõulupidu väisama.

See võib esmapilgul veider tunduda ( minu jaoks algselt ka tundus), aga me jälgisime laste jõulupidu läbipaistva kardina tagant. Ruum, kus me olime tehti hämaraks ning saali teisel pool toimus jõulupidu, mida lapsevanemad kardina tagant jälgisid. Lapsed meid ei näinud ega olnud teadlikud meie seal olekust. Kuid kuna tegemist on kahe rühma peale kokku 1,5 – pea 3-aastaste lastega, võite vaid ette kujutada mitu last oleks rahulikult jõululaule ja – mänge kaasa teinud ning mitu last oleks emme-isside juurde tahtnud joosta. Seega on see ülimalt geniaalne lahendus jõulupeo toimima panemiseks.

Lõpus muidugi avanesid kardinad ja oh seda üllatust ja rõõmu, mis lastesilmis avanes ja nad tormijooksuga oma vanemate juurde siblisid.

Mis selle juures kõige raskem oli, et me ei võinud ühtki häält teha, et mitte reeta meie kohalolu ega ka plaksutada. Nii iga laulu lõpus oleks tahtnud käsi kokku lüüa, ja paki kättesaamisel oleks tahtnud plaksutada.Ja üldse oleks tahtnud koguaeg plaksutada ja nutta ja plaksutada, sest see oli lihtalt nii südant soojendav ja härdaks tegev, kuidas pisikesed alles rääkima hakanud lapsed püüdlikult laulavad ja teevad kõike südamega kaasa, ei tunne nad valehäbi ega karda midagi.

See oli omakorda üllatav kuidas kõik lapsed olid väga-väga julged. Kohe kolm korda julgemad kui suured inimesed. Pea iga laps istus jõuluvanale sülle ega häbenenud ette minna, jõuluvanale patsu lüüa.

Loomulikult nii kui kaunis muusika käima pandi ja lapsed riburada pidi saali astusid käest kinni, minul silmad juba märjad. Hoidsin end tagasi, sest muidu ehk polekski pidama saanud, aga mul on ääretult hea meel, et ma sellest osa sain ja hiljem veel dvd pealt filmilindilt kodus seda vaadata saame. Piltide ja dvd kätte saamine võtab natuke aega ja peost pilte siia ülesse pole praegu panna 🙂

Muidugi tulevad ka pildid peost ja hiljem ootasime, et saaksime koos Brendaga ka ühe pildi jõuluvana seltsis teha.

Kõik lapsed olid ääretult tublid ja uhked oma kommipaki üle, mis olid päris rasked, aga mida ükski laps käest ära ei tahtnud enam panna.

Super, olen nii rahul ja südame alt on soe – Brenda esimese lasteaia jõulupeo saab südamerahuga õnnestunuks pidada! 🙂

IMG_2911
Brenda proovis erinevaid outfitte enne pidu 😉

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s