Romantiline Osteria Rustico

22221499_2059578144275276_6643650401295664197_n
Pilt: Osteria Rustico fb lehelt

Sel aastal mõtlesin, et võiksime isadepäeval välja sööma minna. Kui mõlgutasin mõtteid restorani suunal, tuli kohe eikusagilt pähe restoran Papa Carlos. Papa=isa= isadepäev. Olen ma sealt ju kordi mööda kõndinud ja mõelnud sisse astuda, kuid siiski polnud selleni jõudnud. Kahjuks. Sest nii kui ma nüüd sinna sisse astusin, tundsin end kui koju jõudvat.

Hubane. 

Romantiline.

Prõksuv kamin.

Pool hämar, pool valge.

Vintage.

Need on märksõnad, mis iseloomustavad seda imelist restorani Osteria Rusticot ( endise nimega Papa Carlos). Imeline miljöö armunud paarile, kes hindavad prõksuvat kaminatuld ja mahedat muusikat hämaras vintage stiilis nurgas. 

Valikus olid salatid, supid, pastad ja pitsad nagu itaalia restoranile kohane. Tellisime seekord pastad, mis jäid keskmisele tasemele. Ei midagi ahhetama ajavat, kuid see miljöö varjutab toidu puudused täielikult. Teenindus oli kiire, kuid ega see teab mis suur koht pole ka, ehk kokku umbes seitse lauda?!!

Valisin tükk aega kas võtta hiidkrevettidega pasta või puraviku risoto. Mõlemad tundusid nii isuäratavad. Seekord valisin pasta, ülejäänud pere valis samamoodi pasta. Mina jõin kõrvale hibiskuse puruteed, Hanna-Liisa valis apelsini mahla ja Raksil isutas coca-cola järele. Lapsed said ka vaniljejäätist šokolaadikastme ja maasikate-mustikatega. Magustoiduvalikust ei jäänud mulle midagi silma, mida väga proovida tahaks, see eest aga soolasest toiduvalikust küll. Järgmisel korral valin arvatavasti puraviku risoto. Kokku kulus kolme portsu pasta eest, kaks jäätise magustoitu ja kolm jooki 35.50 .-

Üks väga suur pluss – seal on mängunurk lastele. Kahe aastastega pole mõtet minna restorani, kus mängunurk puudub. Kuid seekord Brenda magas üsna restoranis käigu maha, kuna nädalavahetusega läks režiim natuke sassi ja ega ta suurt restoranis käigust osa ei saanud seekord.

Asukoht Võru 123 a Tartus, üsna Sõbrakeskuse vastas.

Link

Minge vaadake ise järgi!

22780605_2069111573321933_6804374267202049834_n
Pilt: Osteria Rustico fb lehelt

IMG_2064

IMG_2065IMG_2066IMG_2063IMG_2057IMG_2062IMG_2058IMG_2053IMG_2056IMG_2054

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: