Ja teleka järjekord pikenes…

IMG_1888Üha kasvav trend on tänapäeval telekast loobumine või selle minimaalne vaatamine, kuid meie peres on paraku teised lood. Lisaks Hanna-Liisa “Kättemaksukontorile”, kordus “Kàttemaksukontorile” , pluss veelkord “Kättemaksukontori” järelvaatamise kordusele, on tekkinud peale uus põlvkond. Nimelt Brenda juba hommikul vara haarab telekapuldi järele, et ma paneksin talle telekast Youtubeat laulud käima. Kuigi esialgu ma ise algatasin selle, suunasin ta Laulupesa laule vaatama/ kuulama, kuna need on nii ilusad, kihvtid ja värvilised. Laulud on vahvad. Kuid nüüd ma kahtlen kas see oli ikka kõige parem idee.

Meil käib tõeline sõda kodus, sest kõik tahavad “oma asja” vaadata, kuid telekaid on paraku vaid üks. (Tegelikult laste toas on ka telekas , mida aga peale toa ümber tõstmist vaadata ei saa, kuna kaabel on liialt lühike ja ei ulatu telekani enam).

Ja nii võibki kahene Brenda oma tunnike järjest lauluvideosid vaadata. Jah, vahel on muidugi hea, et kui vaja endal midagi rahus teha, siis suunad lapse aga teleka ette. “Parim lapsehoidja ju!” Kuid kui teda enam ekraani tagant ära ei saa, kui ainult nutuga, on midagi väga pahasti ning varsti ehk ei tunnegi millegi muu tegevuse vastu huvi.

Nii, et hädasti on vaja võõrutusprogrammi. Poole tunnikese pärast peakski väänik koju jõudma maalt. Paar päeva maal ehk võõrutas teda piisavalt Youtubest ja koju jõudes Laulupesa videod enam meelde ei tule!?!? (Naer)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s