Selle suve popim mänguasi

limaneLugu sellest kuidas pea 10-ne aastane Hanna-Liisa köögikapis ja vannitoas puhta vuugi tegi.

Olen parasjagu oma igapäeva toimetusi tegemas , kui ühtäkki muutun kahtlustavaks peale Hanna-Liisa 235 kordset pärimist majapidamisvahendite teemal. Kas meil pardavahtu on? Aga kui palju see poes maksab? Kas meil sellist paksu soola on? Jämesoola!? Miks meie vedelseep nii vedel on? Ehk leidub meil kapis kartulitärklist? Emme, kas ma natuke fairyt võin võtta? Aga hambapastat?

Lubasin kõike tarbida, sest las laps tegutseb ja meisterdab. Aga õhtusel inventuuril avastasin, et dushigeeli pudel oli peidetud vannituppa korvi taha, kuna see oli pooltühjaks tehtud. Hambapasta tuub oli ka otsakorral. Soolaterakesi leidus igal pool meie elamises ning hilisema vestluse käigus selgus, et vaid kaks potsikut soola kulus. Sain teada , et pardavahtu tähendab habemeajamisvahtu.

Peale päevast üritamist andis tunnistas Hanna-Liisa kaotust ja andis alla. Nimelt oli ta päev otsa youtube videode järgi lima üritanud teha. See pidavat ülimalt populaarne praegu olema.

Käisime Selveris, kus ta “juhuslikult” silmas Slime`i ehk eesti keelse nimetusega lima ( hind 1.59.-). Kui klienditeenindaja nägi lindil  limapurki, tundis ta tungivat vajadust südant puistata. Selgus , et ka nende kodus on kõik habemeajamisvahud ja hambapastad otsa korral ning lima tegemisel lõppu ei paista.

Loo teeb hullemaks asjaolu, et mitte kordagi pole kodune limategu õnnestunud, kuid mõttes mõlguvad endiselt proovimismõtted.lima1

 

3 kommentaari “Selle suve popim mänguasi

  1. heh🙂Kui Hanna Soomes oli siis nad tegid neid limasid igapäev .. aga mitte kunagi ei õnnestunud😀 Meil ei kadunud vahendeid, pigem tekkis juurde🙂Näiteks maisitärklis , mida mina pole elus ostnud😀

    Meeldib

  2. Appi, kui lahe! Vinge tüdruk! 🙂 Minu neiu ka suht selline katsetaja ja videote järgi meisterdaja – õnneks kulub vaid paberit, sest lemmik on origami ja minu juuksed, et kõikvõimalikke patse ja soenguid teha. 😀 Edu talle! 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s