Lilled on närtsinud…

img_5551… kuid õnneks on kohe-kohe naistepäev. Taaskord päev , kus naised saavad end erilisena tunda lihtsalt sellepärast , et nad on naised. Olgu õnnistatud lillepoed ja vaesed vaesed mehed.

Lilled on närtsinud… mõndade inimeste jaoks kogu elu. See on küll ületähenduslikus mõttes öeldud, kuid miks, miks on vaja mõnel inimesel koguaeg teisele nii öelda  ” ära panna” või halvasti öelda. Miks?

Varasemalt ma ei mõistnud seda. Vihastasin, solvusin selle inimese peale. Nüüd aga saan aru, et inimesel, kes teisele tahab midagi halvasti öelda , on enda elus midagi puudu, vajaka.

Hiljuti üle pika aja vana sõpra nähes, jõudis ta selle vähese ajaga mille koos veetsime, nii mõnegi halvamaigulise märkuse mulle teha. Kusjuures varem ma polnud tema puhul seda täheldanud. Nüüd nagu ei tunneks inimest enam äragi. Ei , ma ei reageerinud tema halbadele sõnadele, sest sel pole mõtet. Kui tal hakkab sellest parem, siis olgu nii. Aga ma ei usu, et keegi, kes kellelegi halvasti ütleb, tunneb end sellest paremini. Või siiski? Ehk olen ma liiga heausklik?

Tean vaid, et üldiselt kes teisele halvasti ütleb, sel on enda elus midagi väga mäda. Ja nii ongi.

Sellistest inimestest tuleb lihtsalt kas üle olla või distantsi hoida. Ehk läheb kunagi mööda!?!

Igatahes ma tean, et sel inimesel, keda üle pika aja nägin, pole oma eluga rahul ja kas tunneb kadedust või elab end lihtsalt nähvamise abil välja. Ma tõesti loodan, et see läheb üle ja ta saab oma elu ja ennast armastama hakata.

Kas sina armastad ennast  , enda elu piisavalt? Kas tunned vajadust teistele nähvata ja pahasti öelda? Kui jah, siis on aeg enda sisse vaadata, mis sunnib sind teise meelt pahandama ja kurvaks muutma? Kas tahad, et teisel oleks sama halb kui sul? Mida saaksid teha , et su elu oleks rõõmsam ja rahuldustpakkuvam? Kõik vastused on sinu enda sees. Tuleb vaid osata  need üles leida ja mitte kaugustesse peita.

img_5517

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s