Kesknädalased mõtted + pildid

imageNägin täna hommikul esimesi miinuskraade oma ilmateate äpil. Huh, sellistel hetkedel mõtled taas, kui hea on voodis kerra tõmmata ja Brents kaissu võtta. Ma olen üldse üks suur külmavares. Käed-jalad on alati külmad. Raks on kahtlema hakanud minus, et kas olen ikka inimene või midagi ebamaist.

Kuid tegelikult vaevan ikka oma peakest tuleviku suhtes, mis pole muideks üldse minulik. Kas veebruarist lähen oma vanale töökohale tagasi? Hakkan kuus kaks nädalavahetust tööl veetma? Kas Raks hakkab töôlt varem koju tulema, et Brentsil lastehoius järel hakata käima? Kui reaalne on leida tôöd 8-17-ni? Ja kuidas Brents võõrasse kohta jääb? Hetke seisuga võõrastab ta väga palju. Hanna-Liisaga läks lihtsalt. Polnud mingisugust harjumisaega lasteaias vaja, kohe läks ja jäi ilma nututa. Aga ta oli kolmene ka juba selleks ajaks. Ma pole üldse muretseja ja seepärast on arvatud, et ma ei hooli ja olen ükskõikse suhtumisega. Tegelikult nii pole. Ma lihtsalt ei taha asjatut energiat kulutada muretsemisele. Kõik läheb nii nagu peab. Seega tahan uskuda, et küll seegi kord kõik paika loksub veebruaris.

Brenda on viimasel ajal pead vastu diivanit ja teisi inimesi peksma hakanud. Hakkasime juba arvama, et käitumishäired, haigus, kuid selgus, et see on täiesti normaalne nähtus 6-kuuste kuni 3-aastaste laste puhul. Nad elavad ennast välja nii või leevendavad mõnd valu või pettumust ning sellele ei tohiks väga tähelepanu pöörata ega keelata, vaid püüda aidata tal seda võimalikult ohutult teha.

***

Esmaspäev oli selline tore päev, kui saime kahe “augustibeebi” emmega kokku. Ühega hommikul, teisega päeval. Nii vahva oli vaadata kuidas nad koos juba tahavad olla, mitte pole nii, et üks mängib omaette nurgas ja teine teises nurgas, vaid jooksid koos ühest toast teise ja tagasi. Otsivad juba seltsi ja tunnevad ära, et tegemist “omasugustega”.

image
Emilyga 😉

imageimage

image
Lucasega 😉

 

Eile tuli kummut lõpuks. Kaks pool nädalat pidime vaid ootama. See pole Brenda laua ja tooli ootamise kõrval midagi, sest neid ootame juba kaks kuud. Septembri kuu lõpus öeldi Pesapuust, et mingisugused tarne probleemid. Ehk ikka saame jõuludeks kätte.

Kummuti kokku panekuks kulus pool päeva. Paras lego. Aga mind natuke häirib, et nii kui tuli Raksi sõber , siis vahetati mind välja, nagu ma poleks piisavalt pädev jooniseid lugema?! Kuigi ma ise tunnen ja tean, et olen üsna tähelepanelik nende lugemisel ja saan asjale hästi pihta. Usun, et kui ma oleks saanud lõpuni aidata, siis poleks nii palju tüübleid jms üle jäänud. 🙂

Nüüd oleks vaja Brenda mänguasjadele mänguasjakirstu, saaks kerge vaevaga toale korras ilme anda. Praegu kõik kirju- mirju pilla-palla.

Ja veiniriiulit mida ma nii väga tahtsin kummutile sättida ei saagi sinna panna, sest ta lihtsalt ei mahu. Oleks ma seda teadnud, poleks veiniriiulit ostnudki. Nüüd ta küll seisab köögis oma ühe veiniga, aga see pole see, mis mu nägemuses oli 🙂

image
Kauaoodatud kummut 😍
image
Heegeldsin tulevasele beebile juba vankrile kõrina valmis. Praegu ootab oma aega Brenda voodi küljes.
image
Üksik vein seisab nukralt veiniriiulil, mis kööki ei sobitu ja tuppa ei mahu.
image
Skoorisin nii kihvti lillepoti Maximast 1,29-ga.

Lähen nüüd nunnutan natuke pesamuna ja hakkan vaikselt perele õhtusööki tegema. Eile ei jõudnudki midagi peale kohupiimataskute teha. Uskumatu, 27 kohupiimataskut kadusid ühe päevaga. No oli abimehi ka söömisel, aga siiski. Kõigile meeldis ja see on küpsetaja suurim rõõm, näha kui kiirelt kõik laualt kaob. Homme Hanna-Liisal elu ESIMENE klassiõhtu. Seekord oli tal aga kindel soov, et kaasa tahab võtta neid lihtsaid maitsvaid pitsarulle. Saab tehtud!

image
Kvartali mängunurgas
image
Käisime pühapäeval Hugo sünnipäeval Fiksikute mängumaal.
image
Jõuluvana juba teab, mida Brendale jõulukingiks tuua 🙂
image
Rahulikult telefonis olla ei saa 🙂
image
Hanna lemmik asi maailmas- Boost! Brenda sai oma esimese isikliku boosti nädalavahetusel.

 

 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s