I’m out!

image“Emme, sa värvid alumisi ripsmeid ?

Issand , see on nii out ju !”

Olin üsna jahmunud. Ma olen eluaeg alumisi ripsmeid värvinud, no sellest ajast kui end üldse meikima hakkasin. Ja nüüd siis tuleb Hanna-Liisa sellise asjaga lagedale. Aga õnneks ma olen juba nii vana, et julgen olla mina ise ja  meigin end nii kuidas meeldib, mitte kuidas moes on 🙂

Kohe üheksane Hanna-Liisa teab rohkem meigivärgist kui mina. Tal on rohkem meiki kui minul. Enamus küll minu vanad asjad, aga siiski. Minu meigikogu on üsna pisike- puuder, jumestuskreem, ripsmetušš, huulepulk, kulmupliiats, pruun ja valge lauvärv. Ma ei saa pahaks panna, et ta nii vara ilumaailma vastu huvi tunneb, sest ma ise olen ju kogu tema elu ennast värvinud , mitte küll midagi ekstreemset aga siiski. Ta on kõikaeg näinud, et emps läheb jälle ripsmeid värvima. Meil on selline reegel, et niisama kodus võib korraks värvida, aga ei tohi sellega päev otsa siis ringi käia, veel vähem õue minna. Kooli peab ka puhta näoga minema.

Youtube on iluvideosid täis, kuidas teha õiget meiki , mis on moes jne. Sealt Hanna võtabki neid trende, mis jätavad mulje, et ma olen out. Olen kursis küll, et tänapäeval on aluskreem, mida enne jumestuskreemi panemist peab panema, valgust andvad pliiatsid, isegi lauvärvi aluskreem…

Olen nendeta siiamaani hakkama saanud , saan ka edaspidi. Kõigega ei pea kaasa minema.Nagu kõik need kunst asjad- ripsmed, küüned, juuksed. Ma lasin ka endale kunagi geelküüned ja ripsmed panna. Jah, olid ilusad küll, kuid kunst on ikkagi kunst ja vajas palju hoolt.

Mul ei tule meelde päeva, kui ma oleks ilma ripsmeid värvimata kodust välja läinud. Iga naine võiks siuh-säuh kiirelt enne õue minekut ripsmed vähemalt üle võõbata, kui muud ei jõua, sest ripsmetušš annab nii palju juurde pilgule. Vahe on kohe tohutu mu meelest kas värvitud või värvimata ripsmed. Lisangi siia lõppu pildi viie aastasest Hanna-Liisast, kes pääses emme meigikoti kallale. Loodan, et ta enne viiteteist eluaastat meikima ei hakka , ta on niisama ka niii nunnu ja ilus mul 🙂616636_527423663942380_2062525941_o

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s