Meil käis kiirabi

Meil käis eile kiirabi. Juba teist korda . Esimene kord oli siis kui Brenda kõrges palavikus oli ja palavik alla ei läinud kuidagi, siis kindluse mõttes sai kiirabile Brents ette näidatud. Eile oli teine kord , kui kiirabi välja kutsusin suurest hirmust , et pean last elustama hakkama. Ma pole nii ammu sellises paanikas olnud, kui eile õhtul. Mõtlesin, et jään juba ühest oma lapsest ilma pealtnäha nii süütu asja pärast. Eile õhtul Brenda asekeldas Hanna-Liisa toas. Hanna-Liisa oli ka seal toas. Mina olin köögis. Kui äkki Hanna hõikas hirmul häälega, et emme , Brendal on midagi kurgus! Jooksin, võtsin Brenda köögis oma põlvedele ja kasutasin tehnikat mida omandasin enne kui Brenda näputoituma hakkas- kuidas lapsel kurku läinud toitu/asju kätte saada.

See aga ei toiminud. Mitte midagi ei tulnud välja. Brenda ahmis õhku , püüdis nutta samal ajal.Me kõik olime paanikas. See ehk ei kestnudki kaua, kuid selles hetkes olles on iga sekund kui igavik. Mõtlesin juba kõige hullemat ja karjusin Hannale , et ta kiirabisse helistaks. Hanna oli tubli, teadis kohe 112 numbrit valida. Kiirabi tuli üsna ruttu. Selleks hetkeks oli Brendal see asi vist alla läinud. Ta oli juba rahulik ja rõõmus. Kiirabi kuulas ja vaatas üle. Ütlesid, et kui näen Brenda olekus muutusi, siis kutsuksin uuesti kiirabi või pöörduksin ise lastehaiglasse erakorralisse.

Õnneks mingeid muutusi pole. Ma ei tea veel siiani , mis ta alla võis neelata. Hannaga arutamisel selgus, et see võib olla Mentose komm, aga pole kindel. Mentose komm on üsna pirakas küll, et võis sellise olukorra tekitada. Häda number kahte pole ka veel tulnud, et sealt näeks mis see olla võis. Hanna-Liisa oli ka üsna ehmunud ja ütles, et sai sellise õppetunni nüüd, et igasugu asju pisikesi või ohtlikke ei tohi nii uisapäisa vedelema jätta. EI saa mõelda, et ah hiljem korjan üles või siiani ta ei ulatu- pärast ei jõua ära kahetseda ja end süüdistada kui midagi peaks juhtuma.

Hirmus, hirmus, hirmus-kuid mul on hea meel , et siiski kiirabi sai välja kutsutuda, kuigi selleks hetkeks oli kõik nii öelda korras ( mulle oleks nad küll võinud ühe rahusti anda) , parem karta kui kahetseda!

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s