Kui kripeldama jääb, tuleb osta!

Vahest ikka satuvad nii õiged asjad silme ette. Tegelikult käisin emaga shoppamas- punast kleiti endale ja punaseid lühikesi viisamaid pükse mehele otsimas, et mätsiksime laupäeval Brenda sünnipäeval. Aga nii uskumatu kui see ka ei tundu- punaseid kleite ja pükse pole. Käisime terve Tasku ja Kvartali poed läbi ja ei olegiiii punaseid riideid.

Selle asemel sattusime Lindexis kombeka peale. Mõnus sossu karvase kapuutsiga ja vanaroosat värvi nagu mulle meeldib. Ja hind kõigest 19.90.-.  See jäi aga sinnapaika. Mõtlesin, et mul ju on tegelikult Brendale kombekas olemas ja kas on vaja osta. Kodus aga muudkui kripeldas, et kombekas sinna jäi. Kui miski asi kripeldama jääb poes, siis tuleb tagasi minna ja ära osta. 🙂

Hommikul vara pakkisin lapsed kokku ja läksime võimalikult vara Lindexisse , sest teadsin, et see oli viimane kombekas seal. Lootsin, et keegi polnud seda ära ostnud. Ja oligi alles 🙂 Proovisime selga ja kasvuruumi veel küllalt. Brenda üsna kleenuke selline ka 🙂

imageimage

Sees suurus 74. Kaasas veel papud, kuigi usun, et ta käib talvel siiski saabastega. Ja varruka otsast tulevad sellised sossud kindad ka .

Lisaks sain veel 10% alla, sest tegin kliendikaardi. Lõpphinnaks kujunes 17.90.- woohoo 🙂

Käisin esimest korda ka Zaras. Vauuu, täpselt riided minu maitsele- sellised värvitud – hallid, beezid, khaki rohelised, vanaroosad 🙂  Sealt leidsin Brendale ilusad sossud mummulised püksid ja pluusi .

imageimage

Tulles tagasi punaste pükste ja kleidi juurde, siis ainuke koht kust ma leidsin punase laadseid riideid oli Lõunakeskuse Terranova. Kaks kleiti oli valikus, aga need olid nii koledad punased, mitte ilusad punased. Seega ei ostnud siiski, sest sõbrants lubas laenata hoopis. Üks valik punaseid pükse oli ka Terranovas. Suurust oli ka vaid üks valik. Ostsin ära lootes, et need Raksile jalga lähevad. Aga muidugi need ei läinud, ei teagi mis saab nüüd. Tegelikult jalga läksid , aga kinni ei lähe. Et kui pikem pluus peale panna, siis ajaks pildistamise hetkeks asja ära küll.

Sünnipäev on kahe päeva pärast. Enamus asju on valmis mõeldud. Toidu suurema enamuse ettevalmistust tahan reedel kodus ära teha. Kodus ikka parem teha, kui maal. Tean kus mis on ja sünnipäeva hommikul pole siis nii palju mässamist ka.  Kuigi õdede ja venna pere tahavad homme hoopis Piusa minna, peretraditsiooni ei saa minna lasta . Aga ma kardan, et jään ajahätta . Kuigi teised ütlesid, et ma teeks täna ära toidu ettevalmistuse. Ütlesin, et soovite halvaks läinud toitu sünnipäeval, siis öeldi, et kasvõi ja sobib 🙂 Aga muidugi ma nii ei tee, sest ma lihtsalt ei suudaks vana toitu pakkuda. Pigem jätaks peo ära.

 

Brenda sünnipäeva outfit on siin:

image

Oh, ta on nii nunnu ja saab nii ilmatuma palju nalja . Mis sest , et õhtuti tahan rahu ja karjun juba teiste peale, et minge magama krt küll, see on siiski vähene selles suures rõõmus ja õnnes 🙂

image

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s