Käisime palmisaarel

Viimane nädal on päris kohutavad ilmad olnud-nii lämbe. Õhku kohe üldse pole. Majal käivad meil parasjagu fassaaditööd ka veel, siis lisaks sellele suurele üldiselt kattele , mis nad terve maja ja tellingute ette tõmbavad, et ma aru ei saaks mis ilm väljas on 🙂 Siis lisaks veel igale aknale eraldi on kile ette tõmmatud, et ma õhku ka ei saaks. Ma ei kujuta ette kaua see kestab. Terve suvi ilma päikese ja õhuta kodus on liig.

Mitte miski kodus ära ei kuiva, selline niiskuse lõhn tuleb külge. Ma viimasel ajal eriti tundliku lõhnatajuga. Vaip käis meil ka pesus ja mitu päeva hiljem koju jõudes , haiseb ta kopituslõhna järgi. Keegi teine peres ei tunne seda, mina aga nii kui tuppa astun , siis lööb pahvaku näkku.  Nädalavahetusel ongi plaanis maale minna, siis võtame kõik pesu, käterätikud kaasa, seal hea väljas kuivatada. Ja vaip tuleb ka kaasa tuulduma.

Seega ujumaminek lämbel esmaspäeva õhtul mõjus väga ergastavalt. Esimene asi, mida ma sinna jõudes tegin, haarasin telefoni järgi, et pildistada. See vaatepilt oli nii lummav nagu palmisaarele kuskile kaugele eemale oleks sattunud , aga tegelikult on see meil siinsamas Tartu külje all Saadjärv . 🙂

IMG_8728

IMG_8746

 

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s