Ei, ei, ei!!!

Ma ei kujuta ette ka kui palju kordi ma päevas EI ütlen Brendale. Kuigi on mul kodu tehtud üsna selliseks, kus ohtlikumad/ keelatud asjad ära pandud ja võib vabalt mööda korterit paterdada, siis ometi kõlab mu suust EI , EI ja EI. Piinlik juba!

Täna on selline raske päev olnud, et Brenda ripub mul jala otsa. Terve päev. Vahet pole kas ma seisan pliidi ääres,vannitoas , diivanil- ikka talle midagi ei meeldi. Ja magama ka ei jää jälle. Üks tunnine uinak terve pika päeva kohta on vist vähe?!

Hanna-Liisa ka eriti abivalmis pole olnud ja lõpuks ma murdusin ja nutsime siin kõik koos. Mõni päev on raskem, teine kergem..tean, tean..

Siiski jõudsin selle hullu päeva juures kaks pärga küpsetada. Tegu on nii kerge pärnitaigna retseptiga, et lausa lust on sellise taignateoga küpsetisi valmis vorpida 🙂

image

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s