Käisin talveks toitu varumas !

Otsustasime eile metsa seenele minna. Koos lastega. Mu sõbranna oma kolmesega ja mina oma pisema pea aastasega ja ma ei tea mis rahu ja värske õhk ,teine hingamine metsas on, aga lapsed püsivad üsna vagusi seal 🙂

IMG_8583

Kaasa võtsin niii kõhukoti kui ka kandelina. Mõtlesin, et kõhukotti ja sealt välja saab kiiremini, et proovin kõhukotiga metsas rännata. Aga üsna kohe hakkasid õlad valutama ja väga raske oli , higimull otsa ees. Teisele poole metsa minnes , kui autost möödusime, otsustasin kõhukoti lina vastu välja vahetada. Nii suur vahe on sees. Kandelina ei sooni ega aja valutama õlgu / selga- vähemalt mitte nii kiiresti kui seda teeb kõhukott. Taaskord pean kiitma kandelina ostu 🙂

Igatahes läksime kukeseene otsingule. Paraku saime üsna ruttu aru, et kukekaid väga ei leidu , see eest aga pilvikuid ja puravikke. Korjasime oma korvid ja kotid täis.

IMG_8588

Õhtul pliidi ees seistes otsustasin käigu pealt , et teen hoopis puravikest marinaadi , pilvikud kupatan niisama ja kukeseened lähevad sügavkülma. Mõeldud, tehtud!

IMG_8597

IMG_8592

IMG_8593

Ma lihtsalt jumaldan pisikesi purke. Ma ei saa aru miks inimesed panevad suurtesse purkidesse moose ja hoidiseid. Need suured moosipurgid mis ma saanud olen , kipuvad käest ära minema , kui lahti teen, sest ei jõua lihtsalt nii kiiresti ära tarbida. Pisike purk on aga paras söögikorraks või paariks .

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s