Sain lõpuks nägijaks..

image

image

Täna helistas mulle Eesti Optika pood ja teatas, et mu kaua oodatud prillid on valmis. Jeeeiii!

No tegelikult poest ootan ma neid kòigest nädal aega, aga olen ma neid tahtnud juba mitu aastat.

Nädal tagasi astusin lihtsalt prillipoodi sisse, et uurida ja puurida, et kuidas ja mis pakkumises on üldse, aga lahkusin ma sealt klaasipesu vedelikuga ja 50 euro võrra vaesemana 🙂 Ülejäänud summa maksin täna järele minnes.

Proovisin erinevaid musti kandilisi raame . Teenindajad suuremaid ei soovitanud. Ütlesid, et muidu sisenedes on vaid üks suur prill näha ja siis tulen mina alles 🙂 Seega sobis see variant kõige paremini. Ma olen niiii rahul 🙂

image

 

Nüüd saan autokooli minna:)

 

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s