Kõige suurem laadaline :)

Nädalavahetusel olid Hansapäevad taaskord. Laupäeval, hansapäevade esimesel päeval, ei saanudki me osa võtta hansapäevadest, sest läksime augustibeebide suurele üleeestilisele kokkusaamisele Pärnumaale. Seega jäime esimesest laadapäevast ilma kahjuks, esimene päev on alati põhiline päev. 🙂 Meie jõudsime sinna pühapäeva lõuna paiku , saime 10 minutit kõndida ja laadamelu nautida , kui hakkas vihma sadama. Vihm ja laat ei käi kokku .

Jõudsin ühe nunnu vahvlileti pildile püüda. Vahvlimüüjad tahtsid mulle vahvlit ka kaasa müüa, et mis ma niisama pildistan seal ainult. Paraku pidin aga vabandama, et rahakott on minema kõndinud. 🙂 Nagu ikka laadal, üks ( ehk siis mina) vaatan ammulisui lette, teine paneb ees kiirel sammul minema. 🙂 Ta ei mõista mu laadavaimustust !

IMG_8174

IMG_8173

Kindlasti ei saanud me mööduda pirukaletist .

IMG_8169

Ja mina juustuletist. Ma võiksin ainult juustust toitudagi vist 🙂

IMG_8237

IMG_8176

Laat lõppes Tartu uues söögikohas Vapianos, mille kohta ma ainult kiidusõnu kuulnud olin. Koht meenutas nagu sööklat , sigimine-sagimine, kõik voorivad ringi, hubaseid laudu väga pole. Aga teenindus oli super ja kaardisüsteem on ka lahe minu meeslest. See on see, et restorani sisenedes antakse kaart või kaks,nagu meile. Arvati, et maksame mehega eraldi vist 🙂 Nagu soomlased. Igaüks maksab enda eest, võrdõiguslikkus ju 🙂

Seal siis erinevad letid, joogi-koogilett, salatilett, pitsalett, pastalett. Käid ja tellid nii palju kui tahad ja nii mitu korda kui tahad, summad pannakse kaardi peale  ja lõpuks kui restoranist lahkud , siis annad teenindajale kaardi ja tasud selle summa, mille eest tellitud sai .

Meie õhustik oli üsna närviline- Hanna-Liisa pildistas muudkui end igas asendis, mees kutsus teda korrale kõikaeg, Brents oli lihtsalt püsimatu ja mina siis targutasin niisama ja üritasin meeleolu rõõmsamas toonis siiski hoida  🙂 Niipea vist restorani ei lähe !

This slideshow requires JavaScript.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s