Parim ost-kandelina!

No nii tänuväärt asi. Ma küll ei kasuta seda iga päev, aga leiab kasutust üsnagi tihti. Kiired õhtused poeskäigud näiteks, eile käisime metsas, siis oli imehea teda just linaga seal kaasas vedada. Linna peale minnes , võtan kandelina üldjuhul ka kaasa kuna mu tibu vahest ei suuda / taha kuidagi kärus püsida, siis on hea, kui kandelina võtta on.Üritustel ja laatadel on hea linaga, kui käruga kitsas liigelda rahvamassis.

Linas lapse keha sulandub ema kehaga üheks ja mõlemal on mugav. Laps on õiges konnaasendis ja ema lähedal. Emal ei hakka selga valutama ja saab lapsel koguaeg silma peal hoida 🙂

Kui Brents sündis ,siis ostsin veniva trikoolina. Kuid mida raskemaks muutus, seda ebamugavam teda seal sees hoida tundus ja otsustasin kootud lina osta. SUper ikka! Ma olen nii rahul. Mees seda muidugi kanda ei taha , nii keeruline ja imelik 🙂 Seega tema kasutab Babybörni kõhukotti, mis tänapäeval on ka üsna mugavad kasutada, aga lapsel pole seal siiski õiget asendit, kuid nooh, palju see mees mul ikka kõhukotiga ringi käib 😀

Aga mul ei kuku puusasidus välja. Brents on juba pea 11-kuune ja tahab juba elu näha , mitte ema rinda. 🙂 Mul ainult üks võte selge ja sellega siis oleme käinud kõikaeg ja nüüd pean käsile võtma ja selle puusasidususe ära õppima, siis saame koos veel paremini maailma avastada .13304951_1281748025176603_7190568909446050265_o

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s