Kevadel on suvi

Nii mõnus, täiesti suveilmad on mai alguses juba. Päike võtab mühinal. Tunnen kohe kuidas energia voolab minusse ja tegutsemisindu tuleb juurde. Ma olen alati mõelnud, et ma olen valesse kliimasse sündinud. Hispaania oleks parim paik olnud.

Nii kui ilusad ilmad on , siis tunnen kuidas patt oleks toas istuda ja sunnin end välja. Muidu hakkab kripeldama. Kell 12 läheme ja 19 ajal tuleme. Linn lausa elab selliste ilmadega. Eile õhtul käisin raekoja apteegis, sest see oli ainuke apteek ,mis nii hilja lahti on. Ja noored olid kõik õues, kellelgi polnud kiiret, Pirogovi plats täitus noortest. Aga jah nagu öeldud, siis mina läksin kõigest apteeki lapsele rohtu ostma ja koju tagasi 🙂

Vahepeal oli kevadlaat ja tütar käis jooksuvõistlusel. Läbis kaks kilomeetrit. No nii läbi oli nagu oleks terve päeva jooksnud 🙂  Ma ikka vean teda igale poole, tahab ta või ei 🙂 Selline vanem olen.

Emadepäevaks tegi tütar küpsisetordi esimest korda elus , lilli sain ka ja kaardi saatis postiga. Tegi üllatuse. Luuletus on eelmises postituses kirjas , mis ta kaardile kirjutas. Võtab ikka südame alt soojaks küll .

Hiljem läksime mu vennapere poole, ema tuli ka sinna. Sõime torti ja grillisime . Selline mõnus chill. Kell oli u 17-18 ajal, kui mu mees siis ütles, et peaksime koju hakkama minema , vaja tütrel veel pessu minna ja toidupoodi jms. Aga me polnud sel hetkel veel grillimagi hakanud ja vend ja ema ei tahtnud ka veel pidu lõppenuks tunnistada.  Seega ütlesin mehele, et ega me iga päev siin ei istu ja emadepäev . Vaja tähistada ! Mis koju, ega kodutööd eest ära ei jookse . Õnneks ta siiski nõustus jääma.

Meie õdede vendadega olema sellised – aega küll tüüpi inimesed. Koguaeg istuks ja jutustaks ja chilliks. Ja meie kaasad kõigil on täpselt sellised vastupidised. Mina ütleks, et nad ei oska end lõdvaks lasta ja nautida hetke 🙂

Tahaks veel kevadlaadal juhtunust kirjutada ja oma stiilimuutusest, aga pean hetkel lõpetama, sest väikseke joriseb ja nõuab süüa .

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s