Söögi tegemine kui peavalu

Söögi tegemine on paras peavalu meie peres olnud juba meie suhte algusest saadik.

Esiteks on meil erinevad maitse eelistused- mees mul pugiks liha, mina pooldan rohkem juurikalisi. Mees armastab rasvast praetud toitu, mina pigem teeks ahjus toite või keedaksin. Veel on meil kodus võileivamajandus, mis mulle ka tegelikult ei istu.

Eile õhtul helistasin mehele, et küsida mida ta süüa soovib . Taas ta ei teadnud vastust. Tütre käest küsin, siis samamoodi ta ei tea mida süüa tahaks. Ja otseloomulikult ma ise ka ei tea mida teha, sest kõigest on nagu isu täis ja ongi hea , kui õhtuti suurt söömaaega pole- suvi läheneb ja kaalunumbrit on alati liiga palju. 🙂

Ja eile õhtul , kui mees koju jõudis – väsinud ja näljane pikast tööpäevast, avastas ta , et kodus pole ei süüa ega ka naist. Unustasin end ema poole ja temaga lobisedes aeg lendab nii ruttu, et ei saanud arugi kui kell juba kaheksa õhtul oli.

Praadis muna ja kotlette, tervele perele. Küsisin siis, et mis homme süüa teen , et öelge konkreetselt mida soovite. Aga ta arvas, et kuna juba kolmapäev ja pole sooja sööki teinud/ saanud, et libistame selle nädala kuidagi mööda ilma suurema söögi tegemiseta. Jeeeeiiii! 🙂 Ma armastan teda nii väga !

Tegelikult mulle meeldib süüa teha küll, aga mitte tavalisi toite a la kartul ja kaste vms, erilisemaid retsepti järgi teen heameelega, aga mulle ei meeldi aja peale teha, et kell 19 peab igal õhtul valmis olema, vaid siis kui vaim on peal ja väike veinike kõrvale juues pole ka üldse mitte paha mõte 🙂 Mul juba paar retsepti leitud, üritan varsti end kokk võtta ja ära teha ning üles pildistada, et siiagi lisada. Usun, et on veel selliseid minu suguseid , kes söögitegemisega sina peal pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s