Kas tõesti juba?

Kas tõesti mu pisike nöbinina juba jonnib?  :O

Öeldakse, et 1-3 aastat on jonniiga , aga minu tupsul jõudis vist varem kohale. Praegu ta 8,5 – kuune .See on juba viimasel nädal aega nii, et viskab silda end , kui midagi ei saa või ei lubata. Siis vahepeal unustab nutmise ära ja tegeleb millegi muuga ning siis kui jälle meelde tuleb , siis nutab edasi.

Täna hommikul oli selline kõva jonn. Viimati sõi öösel kell 2 ja siis hommikul kell 8. Tegin putru. Ja kui pudru lauale tõstsin ja peale hakkasin puhkuma, sest see oli ju kuum, siis tuli selline kisa ja ega ta sealt lusika pealt siis midagi ei tahtnud enam, sest ma kohe ei andnud. Ja kisas ja kisas. Aga ma ei lasknud sellest end häirida, sõin ise edasi. Vahepeal proovisin muidugi , et äkki tahab juba. Lõpuks siis , kui puder oli külm juba , jäi nutt järgi ja hakkas sööma isuga. Kõik sõi ära . Seda sama pudru ootamise kisa on ta varemgi teinud.

Juhuuu, kolm kaks ja pool aastat jonniaega umbes veel jäänud :))

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s